Maserati R8873600006 Erkek Kol Saati
Maserati R8873600006 Erkek Kol Saati

Maserati R8873600006 Erkek Kol Saati

Fiyat : ₺11.490,00(KDV Dahil)
₺1.404,33 `den başlayan taksitlerle
Ürün Bilgisi
Marka: Maserati
Referans numarası: R8873600006
Garanti: 2 Yıl
Çalışma şekli: Quartz
Kasa tipi: Çelik
Kordon malzemesi: Çelik
Üretim yılı: Belirtilmemiş
Durum: Yeni
Teslimat kapsamı: Orijinal kutu, orijinal belgeler
Cinsiyete göre: Erkek Kol Saati/Uniseks
Stok bilgisi: Ürün stokta
Mekanizma
Çalışma şekli: Quartz
Kalibre/Mekanizma: JS25
Kasa tipi: Çelik
Çap: 43 mm
Kalınlık: 11 mm
Su geçirmezlik: 100 m
Cam: Mineral cam
Kadran: Mavi
Kordon
Kordon malzemesi: Çelik
Kordon rengi: Altın
Kordon uzunluğu: 205 mm
Ağ kalınlığı: 22 mm
Toka tipi: Katlanır toka
İşlevler
Kronograf, Takvim
Diğer özellikler
Parlayan gösterge, Dönebilir bezel, Vidalanmış tepe, Işıklı kadran
Maserati R8873600006
Maserati erkek saati R8873600006, Competition Chronograph 43mm 10ATM model serisinden sportif bir yol arkadaşıdır. Canlı görünüme sahip bir saat arıyorsanız mükemmel bir seçim.
Saat, paslanmaz çelik ve seramikten yapılmış, mat ve cilalı yüzeyi sayesinde gerçekten göz alıcı görünen bir kasaya sahiptir.
Yuvarlak kasa 43 mm genişliğinde ve 11 mm yüksekliğindedir ve elbette kişisel zevke bağlı olarak hemen hemen her bileği süsleyecektir. Döndürülebilir sol çerçeve, vidalı kurma kolu gibi kasadan dikkat çekmeden öne çıkıyor. Saatin arka kasası, çekici tasarımı tamamlayan vidalı paslanmaz çelik kasa arkasıdır.
Saat camı tipi “sertleştirilmiş mineral cam” kazara çizilmelere ve yaralanmalara karşı kapsamlı koruma sağlar. Aşağıda hayalinizdeki yeni saatin mavi renkli kadranını görebilirsiniz. Işıldayan ibreler ve indeksler Maserati R8873600006'nın aydınlatılmasına katkıda bulunur ve zayıf aydınlatma koşullarında bile iyi okunabilirlik sağlar.
Bu saatin kalbi, Maserati saatlerinde her zaman olduğu gibi hassas zaman işleyişini garanti eden ve şu işlevleri sağlayan bir kuvars mekanizmadır (pilli).
Günlük kullanıma oldukça uygun olması, aşağıdaki listeden de görebileceğiniz gibi 10 ATM (test basıncı) suya dayanıklılık sağlar:
3 ATM: Ellerinizi yıkarken su sıçraması sorun değil.
5 ATM: Duş almak ve banyo yapmak mümkündür. Yüzmek veya dalmak yok.
10 ATM: Saat, yüzme havuzu ziyaretiyle başa çıkabilir ancak dalış yapamaz.
20 ATM ve üzeri: 20 ATM'den itibaren saatin su geçirmez olduğu ve sığ derinliklerde yüzmeye ve dalışa uygun olduğu kabul edilir*.
Katlanır tokalı yüksek kaliteli paslanmaz çelik bilezik (renk: gümüş, altın) yeni Maserati saatinizden size ekstra keyif verecektir. Paslanmaz çelik bilezik yüksek düzeyde konfor sunar ve maksimum 205 mm bilek çevresine kadar takılabilir.
*Su geçirmezlik kalıcı bir özellik değildir ve usulüne uygun kullanıldığında düzenli ve profesyonel bir şekilde kontrol edilmelidir. Vidalı butonlu ve/veya vidalı kurma koluna sahip saatlerde saatin su geçirmez olabilmesi için bunların elle sıkıldığından emin olmak önemlidir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Product Detail Page